Magnetiseur Katja 
074-2595508 / 06-36336059

Ervaringen


B.M. 16-1-2020

Al sinds enige tijd kom ik bij Katja voor energetische behandelingen. Meestal hebben we voorafgaand een gesprekje over hoe het gaat en wat er allemaal wel/niet is gebeurd. Hierin geeft Katja je al waardevolle tips mee, hoe te handelen in bepaalde situaties, hoe bij jezelf te kunnen blijven en je energie niet weg te geven enz.

Doordat ze doorvoelt waar je in zit, kan ze zeer gericht advies en hulp bieden, dat vind ik erg fijn aan haar manier van werken.

Verder zijn de energetische behandelingen ook erg prettig. Katja weet precies wat ze moet doen en doorvoelt het grote geheel, waardoor ze op een dieper niveau hulp kan bieden en tools kan inzetten. Haar behandelingen zorgen voor meer rust, mogelijkheid om meer bij jezelf te kunnen zijn, kracht, ontspanning en nog veel meer. Ga het eens lekker ervaren zou ik zeggen. Ik kan het je aanraden.


Groetjes Chantal 19-5-2019

Dank je wel Katja voor alle bijzondere momenten. Jij hebt mij geleerd om van mijzelf te houden, daar ben ik jou zo dankbaar voor. Daardoor is mijn spiritualiteit gaan groeien en heb ik kunnen plaatsen wat ik zag en voelde al die jaren.

Dat heeft mij gemaakt wie ik nu ben, nooit gedacht dat je zoveel innerlijke rust kunt ervaren. We blijven doorgaan met de innerlijke groei, dat stopt nooit.

Dank je wel voor jou liefdevolle, altijd wijze woorden, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen, mijn innerlijke stem en geweldig werk ben gaan doen


4-3-2019 M.

Katja's behandelingen zijn krachtig. Ze is een prettige therapeute, heeft een vriendelijke benadering met twee benen op de grond en een no-nonsense mentaliteit. Persoonlijk kan ik de energie waarmee zij werkt altijd duidelijk voelen tijdens en vaak nog even na een behandeling. Het heeft mij veel goeds gedaan. Woorden kunnen de behandeling in mijn ogen onvoldoende meegeven wat het verdient, een ervaring is beter!


27-2-2019 Robert

Katja is een bijzondere vrouw. Ik heb zelf mogen ervaren hoe zij voor mij ingewikkelde kwesties helder kan duiden en uiteenzetten.

Met haar gave, of zoals ze zelf zegt “zege van boven” geeft ze je positieve liefdevolle energie.

Ze is beslist niet zweverig, integendeel. Ze is eerder positief confronterend en kan je weer op het goede spoor zetten.

Ik kan iedereen aanraden, die op welke manier dan ook vast is gelopen in zijn of haar leven, over de drempel van haar praktijk te stappen.

2-7-2019 M.E.

Katja Bruins geeft mij inzicht in hoe ik anders tegen situaties en/of problemen aan kan kijken. En ik ben meer bewust van mijn valkuilen.

Dat ik veel meer vanuit mijn gevoel/hart kan uitgaan i.p.v. vanuit mijn hoofd, te veel denken. In combinatie met simpele oefeningen, in stressvolle momenten, voel ik me veel krachtiger en evenwichtiger.

Ik mag er zijn!

Ben meer in mijn element. Ik kan meer loslaten en vanuit mijn kracht beter reageren op situaties.

Dit geeft me meer lucht en ruimte.

Ook kan ze met haar energetische therapie veel lichamelijke klachten verlichten/ wegnemen. In mijn Situatie nek, schouder, rugklachten en allergie.


Ramona, februari 2019

Mijn ervaring met Katja Bruins

Jaren geleden ben ik bij Katja gekomen voor een consult/behandeling. Ik voelde me niet goed, veel (aanhoudende en terugkerende) lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, kaakproblemen en blaasontsteking. Tijdens de vervolgbehandelingen kreeg ik steeds meer inzicht in waar deze klachten vandaan kwamen. Het klonk heel logisch maar wat kon ik eraan doen en/of veranderen.

Het eerste wat me opviel wanneer ik bij Katja uit de behandelstoel kwam was dat ik gelijk met beide voeten op de grond stond, het zogenoemde aarden. Jarenlang had ik alleen contact met mijn schouders en hoofd, vanaf het moment dat ik wist hoe het voelde om met je voeten echt op de grond te staan, begon ik me steeds meer (met behulp van de behandelingen) bewust te worden van de rest van mijn lijf.

Daarnaast vond ik het erg lastig om me af te sluiten voor externe invloeden die me blijkbaar erg ongelukkig maakte en waardoor ik altijd het gevoel had met alle problemen van de wereld op mijn schouders te lopen.

Katja is een down-to-earth persoon, oprecht en eerlijk. Zij heeft me tijdens de behandeling zelf laten inzien waar mijn lichamelijke klachten vandaan kwamen en ze werkt met de vraag die jij als cliënt stelt. Ik wou niet langer meer geraakt worden door externe gebeurtenissen en gebeurtenissen waar ik geen controle over had. Hier heeft ze me uitstekend in begeleid. En ik voel me zo bevrijd, ik kan weer ademhalen!

Tevens heb ik naast de consulten de cursus “bewust, bewust zijn” gevolgd. Ondanks alle handvatten die ik al meegekregen had tijdens de behandelingen, was deze cursus nieuwe dingen geleerd. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en het pad. Wat je uitzendt, ontvang je terug. Zo makkelijk als het klinkt.... is het ook! Het vraagt natuurlijk de nodige zelfreflectie en het is er niet van vandaag op morgen maar.....  Ik luister “bewust” naar mijn hartwensen en ik voel me daardoor energieker en gelukkiger dan ooit tevoren.

Ik kan het iedereen aanraden deze cursus te volgen, naast de consulten indien nodig, zij zal je hierin zeker goed adviseren.

Een zeer dankbare cliënt.